Wat is WordPress

een systeem dat wij op je hostingpakket installeren om eenvoudig een website mee te maken.

WordPress

WordPress is een open-source CMS (Content Management Systeem). Dit is een systeem dat wij op je hostingpakket installeren om eenvoudig een website mee te maken.

WordPress is wereldwijd het meest gebruikte systeem voor het maken van websites. Omdat WordPress erg gebruiksvriendelijk is, heeft NextWp hiervoor gekozen. Nadat je de login gegevens hebt ontvangen kun je in de admin een thema kiezen. Er zijn duizenden thema’s beschikbaar, zowel gratis als betaald.

Standaard 50 verschillende templates bij je hosting
Om het je makkelijk te maken installeren wij bij onze WordPress hosting een gratis thema met 50 verschillende templates! Kies een template dat bij je past om snel en eenvoudig je eigen website te maken. Als je voldoende technische kennis hebt dan is het mogelijk om bestaande thema’s naar eigen wens aan te passen of om helemaal je eigen thema te bouwen.

Zelf functionaliteiten toevoegen
WordPress heeft standaard een functionaliteiten als het toevoegen van een menu, pagina’s, blogberichten en de mogelijkheid om hierop te reageren. Heb je meer functionaliteiten nodig dan kun je deze eenvoudig toevoegen door een WordPress plugin te installeren. Voorbeelden van bekende plugins zijn WooCommerce, waarmee je webshop functionaliteiten aan je website kunt toevoegen, of  WP forms voor het maken van een contactformulier. Voor bijna alles dat je kunt bedenken is een plugin beschikbaar, en dat scheelt heel veel tijd en geld omdat je deze niet zelf hoeft te ontwikkelen.

Neem voor meer informatie over WordPress of hulp bij het kiezen van het juiste hosting pakket vrijblijvend contact met ons op